"ГЕО ПЛЮС " ЕООД

1618, София, бул. “Цар Борис III“ № 215, партер офис 7

GSM 0899 641275, 0885 956312

e-mail: ikaltchev@geoplus-bg.com, www.geoplus-bg.com



PROGESOFT ОБЯВИ НОВАТА ВЕРСИЯ НА PROGECAD 2018 PROFESSIONAL

progeCAD Professional е CAD пакет с вечен лиценз за технически чертежи, работещ по принцип с 2D/3D DWG/DXF формат - перфектната алтернатива на AutoCAD. На 17.05.2017г. ProgeSOFT SA обяви progeCAD 2018 Professional, новата версия на CAD пакета, която предлага стандартни CAD възможности, както и многобройни полезни добавки като конвертор от PDF в DWG, лесен за използване революционен Render engine, библиотека с над 22.000 блока, модул за конвертиране на растерни изображения към векторни модели, интегриране с Google Earth,въвеждане на файлове в Shape формат, корекция на перспективни фотоизображения, добавка EasyArch за архитекти, извеждане на 3D PDF файлове, интеграция с Traceparts и Cadenas портали със свободен достъп до хиляди блокове и т.н.

Новата версия progeCAD 2018 Professional е разработена върху последната платформа IntelliCAD и е надградена с много нови функции и добавки, осигуряващи на потребителите широк набор от нови команди и опции, подобрени инструменти и отстранени грешки. За начало, вграден е изцяло нов модул за рендериране Artisan, който е лесен за използване и предлага защеметяващи визуализации на проектните решения с много по-добри фотореалистични ефекти. С Artisan постигането на викокачествени рендерирания е възможно и за потребители, които не са на експертно ниво. Друг инструмент предлага корекции на перспективни фотоснимки, което беше много често срещана препоръка от потребителите. Инструментът предлага възможност да се трансформират фотоснимки, като се изравни перпективната дисторзия директно в progeCAD. Просто се посочват четири точки от полигон върху снимката и тя автоматично се коригира.

Фокусирайки се върху новите команди в progeCAD 2018, трябва да се отбележи командата SUPERHATCH, достъпна от менюто Express Tools и предлагаща създаването на великолепни щриховки на базата на растери, блокове, външни чертежи и заличаващи (wipeout) обекти. SUPERHATCH позволява на потребителя да получи реалистични ефекти и симулации на използвани материали, например на покривни керемиди, облицовки на мебели или механични компоненти дори в 2D чертежи. Новост е поддържането на Shape файлове - формат, който е широко използван в ГИС приложенията, съдържащ вектори като точки, линии и полигони, представящи географски обекти (реки, езера, сгради, граници на имоти и т.н.) заедно с атрибутни данни, описващи геометричните обекти. Файловете в Shape формат с атрибутни данни разширяват възможностите за представяне на географски данни в чертежите.

Вижте видео за илюстриране на новите възможности на progeCAD 2018 Professional:

“progeCAD 2018 Professional е тук за да подобри значително процеса на проектиране с по-добра производителност и надежност срещу разумна цена и вечен лиценз.” коментира новата версия Марко Лучини, Управител на ProgeSOFT SA.

Сред подобренията в progeCAD 2018 могат да се посочат: Object Snap в PDF, DWF и DGN прикачени файлове, подобрена работа с облаци от точки (Pointcloud), текущ слой за щриховки и размери, нов редактор на текстове вграден на място в чертежа. Интерфейсът на progeCAD 2018 е подобрен с въвеждането на нови менюта, картинни и текстови контекстни табове, контрол върху избледняване на заключени слоеве и Xrefs и ново управление на чертожната зона.

Повече информация относно новите възможности на progeCAD 2018 можете да намерите на официалната страница на продукта и съответните канали в YouTube.

Тимът на ProgeSOFT Ви предлага да свалите 30 дневна напълно работоспособна пробна версия на progeCAD 2018 Professional от тук.

За фирмата:

ProgeSOFT SA е частна софтуерна компания, специализирана в разработването и предлагането на ниско тарифни CAD решения. Със своя богат опит в CAD индустрията ProgeSOFT предлага гъвкави CAD платформи за Windows и Mac и приложения за архитекти, механици, електричари, ГИС специалисти, ВиК проектанти и хора, работещи в много други сфери. ProgeSOFT също е основател и пълноправен член на IntelliCAD® Technology Consortium.


« Назад към всички публикации