"ГЕО ПЛЮС " ЕООД

1618, София, бул. “Цар Борис III“ № 215, партер офис 7

GSM 0899 641275, 0885 956312

e-mail: ikaltchev@geoplus-bg.com, www.geoplus-bg.com



KOLIDA ПРЕДЛАГА НОВ КОНТРОЛЕР X11 LITE/PRO

Партньорите ни от KOLIDA INSTRUMENTS LTD. включиха в каталога си нов контролер/GPS приемник Х11 в две разновидности.

Основните характеристики на Х11 са:

  • Висока производитлност с мощни възможности

    Контролерът KOLIDA X11 работи под операционна система Windows Embedded Handheld 6.5, разполага с 1 GHz процесор и развита архитектура, които осигуряват бърза работа с произволен софтуер за полски измервания и приложение в широк кръг задачи.

  • Гъвкава комуникация и съхранение на данни

    Устройството осигурява разнообразни опции за комуникация и съхраняване на данни. С напълно интегрирани безжични технологии (Bluetooth, GSM/UMTS 3.5G, WiFi), избор между два модула за връзка с PC и съхраняване и пренос на данни чрез SD карта или USB стик за външна памет KOLIDA X11 е готов за всякакви предизвикателства на полето и в офиса.

  • Създаден за да оцелява

    Устройството е със здрав и надежден дизайн, сертифицирано е по IP67 стандарт, което осигурява добра защита по време на работа при тежки условия. KOLIDA X11 е сертифициран от независима лаборатория по MIL-STD 810G стандарти, включително за падане от височина 1.5m и работа в температурен диапазон -30℃ до 60℃ .

  • Разширени GIS приложения (само за X11 Pro)

    KOLIDA X11Pro е с вграден мощен 72 канален GNSS чип (GPS,GLONASS,BEIDOU,SBAS,QZSS), който може да обработва също RTCM2.3 данни от CORS мрежи. Тези възможности осигуряват използването му за разнообразни приложения и го правят идеален за GIS измервания и други GPS базирани приложения.


« Назад към всички публикации